Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Міська влада активно співпрацює із європейськими колегами

Створено: 2012-03-14 09:42:49Оновлено:

13 березня до Кривого Рогу прибули представники із французьких міст Ля Сутерен і Лімож. До складу цієї делегації увійшли: перший заступник мера Ля Сутерен, голова кабінету мера, директор та методист Федерації компаньйонів будівельних професій в Ліможі. Метою такого візиту є налагодження співпраці у питаннях освіти, медицини, будівництва та архітектури.

Під час офіційного прийому міським головою були визначені основні напрями співпраці. Основний акцент гостей із Європи був зроблений на питаннях медицини, зокрема упровадження медичної реформи, яка вже принесла перші позитивні результати.

Перший заступник мера Ля Сутерен відзначила унікальність Криворіжжя. І хоча міста Ля Сутерен, Лімож та Кривий Ріг відрізняються за своїми територіальними характеристиками, проте у кожного міста є схожі актуальні проблемні питання, які вимагають пильної уваги та негайного вирішення. Зокрема у медичній сфері це питання боротьби з раком, туберкульозом та серцевими захворюваннями.

«Ми робимо усе можливе, щоб Кривий Ріг був комфортним і зручним. Тому нам буде дуже цікаво обмінюватися досвідом, поцікавитися вашими здобутками та поділитися нашими. Ми готові до співпраці, яка, упевнений, принесе значну взаємовигідну користь», - відзначив криворізький міський голова Юрій Вілкул.

Представники французької делегації також висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю та підкреслили, що цей візит надав їм можливість наглядно побачити результати розвитку міста.

(0564)92 13 03, [email protected]

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради