Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про переваги реєстрації новонароджених у Центрі «Віза»

Створено: 2023-02-14 16:04:21Оновлено: 2023-02-14 16:07:06

Кривий Ріг завжди був і залишається в передовиках в питаннях впровадження електронних сервісів у сфері отримання адміністративних, інших публічних послуг. Так, у січні 2020 року наше місто стало першим на Дніпропетровщині, де запрацював сервіс єМалятко і криворізькі новоспечені батьки отримали можливість отримувати комплексну послугу з оформлення всіх необхідних перших документів малюка в усіх пологових будинках, Центрі адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») та його територіальних підроздлах, а також у криворізьких відділах ДРАЦС. За цей період оформлено 5412 криворізьких єМаляток.

Після повномаштабного воєнного вторгнення до нашої держави надання послуги єМалятко було тимчасово недоступним до вересня 2022 року. Наразі доступ для надання послуги через портал Дія було відновлено для всіх адміністраторів Центру «Віза» («Центр Дії»). Та, як виявилось, не всі породілі у пологових будинках отримують повну та достовірну інформацію щодо оформлення документів через сервіс єМалятко і тому за старою звичкою звертаються до відділів ДРАЦС, щоб зареєструвати народження малюків.

Саме з метою роз'яснення особливостей надання послуги єМалятко у Центрі «Віза» («Центр Дії») під час воєнного стану, 13.02.2023 року було проведено нараду з керівниками пологових будинків та Центрів первинної медико-санітарної допомоги м.Кривого Рогу. Головували на нараді заступники міського голови Надія Подоплєлова, яка є куратором з питань надання адміністративних послуг та Костянтин Бєліков, що координує роботу у сфері охорони здоров'я. Також на нараді були присутні представники департаменту соціальної політики, управління охорони здоров'я та департаменту адміністративних послуг виконкому Криворізької міської ради. Присутнім було доведено інформацію щодо переваг у оформленні перших документів новонароджених у Центрі «Віза» («Центр Дії») для новоспечених батьків. До речі, серед батьків 430 криворіжців, які народилися з початку року, 5 сімей все ж звернулися для отримання послуги єМалятко саме до Центру «Віза» («Центр Дії»).

Шановні мешканці міста, які щойно стали батьками або планують це зробити найближчим часом! Запрошуємо Вас до Центру «Віза» («Центр Дії») для оформлення перших документів Ваших малюків і звертаємо увагу, що у разі неможливості оформлення послуги єМалятко (звернення після спливу одного місяця з дня народження дитини, відсутності у одного з батьків прописки, тощо) свідоцтво про народження можна отримати у відділі ДРАЦС, що знаходиться у Головному офісі Центру «Віза» («Центр Дії») за адресою пл.Молодіжна, 1. А ще наші адміністратори у будь-якому територіальному підрозділі з радістю розділять Вашу щасливу мить і допоможуть оформити перші документи малюка у рамках надання комплексної послуги «Народження дитини». Тож, звернувшись до затишних підрозділів Центру «Віза» («Центр Дії») Ви зможете оформити всі необхідні документи за один візит і в одному місці!      

 

Центр «Віза» («Центр Дії») #Завжди поруч з Вами!

 

Контакти Центру адміністративнихпослуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)
e-mail: 
[email protected]

https://viza.kr.gov.ua/

14 лютого 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради