Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про відстеження результативності регуляторного акта

Створено: 2023-02-14 13:32:01Оновлено: 2023-02-14 13:33:42

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» в місячний термін з 28.02.2023  здійснюються заходи з періодичного відстеження результативності регуляторного акта – рішення Криворізької міської ради від 30.01.2013 №1731 «Про внесення змін у додаток до рішення міської ради від 28.04.2010 №3816 «Про затвердження Положення про порядок надання ритуальних послуг на території міста Кривого Рогу» за показниками: кількість звернень громадян та суб’єктів господарювання щодо порушення іх прав, передбачених чинним законодавством та цим регуляторним актом, дотримання порядку функціонування та охорони місць поховань; кладовищ, які забезпечено охороною; фактів осквернення могил, місць поховань, навмисного руйнування чи викрадення намогильних споруд, склепів; поліпшення обслуговування населення в галузі поховання.

Цілі прийняття проекту: визначення компетенції органу місцевого самоврядування та його виконавчого комітету, визначення порядку охорони та функціонування місць поховань.

Вищезазначене рішення оприлюднено в міській газеті «Червоний гірник» 31.01.2013 та розміщено на офіційному веб-сайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету в мережі Інтернет www. kr.gov.ua у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Законодавча база».

 Зауваження та пропозиції в письмовій формі приймаються з 28.02.2023 в місячний термін:

- департаментом розвитку інфраструктури міста виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, каб.550, тел. 92-19-10, електронна адреса: [email protected]),

управлінням розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пр. Металургів,36Б, каб.417, 418, тел.92-25-89, електронна адреса: [email protected] ).

А також на електронні поштові скриньки виконкому міської ради [email protected]  і виконкомів районних у місті рад Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: [email protected], dlg_vk@riad.com.ua, [email protected], [email protected][email protected], [email protected], [email protected].

Додаткову інформацію із зазначених питань можна отримати в управлінні розвитку підприємництва виконкому міської ради (50101, м.Кривий Ріг, пр.Металургів, 36Б, каб. 417, 418, тел. 92-25-89).

З графіком здійснення заходів з відстеження результативності регуляторних актів; реєстром діючих регуляторних актів Криворізької міської ради та її виконкому; заходами щодо реалізації в місті державної регуляторної політики у 2023 році можна ознайомитися на офіційній сторінці Криворізької міської ради та її виконавчого комітету  в мережі Інтернет у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Законодавство» http://kr.gov.ua; з  переліком чинних регуляторних актів із зазначенням дати набрання чинності, строку проведення базового, повторного та періодичного відстеження їх результативності та інформації про їх оприлюднення;  планом  діяльності міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів, які містять види і назви проектів, цілі їх прийняття, строки підготовки проектів, найменування органів і підрозділів, відповідальних за розроблення проектів регуляторних актів, дату їх внесення на розгляд регуляторного органу та посилання на місце оприлюднення на Єдиному державному вебпорталі відкритих даних https://data.gov.ua».

14 лютого 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради