Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Кривому Розі з'явилися нові тролейбуси українського виробництва

Створено: 2011-02-14 07:59:13Оновлено:

Вручаючи водіям ключі від двох нових тролейбусів, голова облдержадміністрації Олександр Вілкул наголосив, що обласна влада приділяє велику увагу модернізації муніципального транспорту.

«Ми реалізуємо комплексну програму оновлення тролейбусно-трамвайних парків у містах області», - зазначив Олександр Вілкул. Адже, як переконаний керівник регіону, сучасний електротранспорт істотно підвищує комфортність пересування людей і зменшує екологічне навантаження на міста.

Оновлення тролейбусного парку стало можливим завдяки спільним зусиллям міської, обласної та центральної влади. Для придбання тролейбусів для Кривого Рогу було виділено 4,5 млн грн відповідно до програми співфінансування міського та обласного бюджетів.

Придбані тролейбуси «ЛАЗ Е-183 D1» Львівського автомобільного заводу повністю відповідають європейським стандартам. Машини вирізняються комфортабельністю та енергоекономністю. Низька підлога дозволяє користуватися тролейбусами інвалідам на візках, а просторий салон – зручно перебувати у самому тролейбусі. Нові машини розраховані на перевезення 100 чоловік (24 місця для сидіння).

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради