Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЩОДО ЗМІН РУХУ ПАССАЖИРСЬКОГО ТРАНСПОРТУ. ПІДБИТТЯ ПІДСУМКІВ МІСЬКОГО ОГЛЯДУ-КОНКУРСУ ОРГАНІЗАЦІЇ НОВОРІЧНИХ ТА РІЗДВЯНИХ СВЯТ

Створено: 2022-01-14 13:54:02Оновлено: 2022-01-14 13:56:03

Коментує начальник управління транспорту та телекомунікацій виконкому Криворізької міської ради Сергій Сиротюк

 

  • Щодо зміни маршруту руху міського автобусного маршруту №54 «зуп. РЗФ-1 - КЗ «Криворізька міська стоматологічна поліклініка №6» КМР» .

Схема руху міського автобусного маршруту №54 у січні 2022 року була приведена у відповідність до затвердженого Паспорту маршруту. Автобуси вказаного маршруту слідують по вул. Гастелло, а не по вул. Івана Сірка.

По вул. Івана Сірка проходить тролейбусний маршрут №16 «вул. Івана Сірка - зуп. «10-й мікрорайон», який здійснює перевезення мешканців міста на безоплатній основі.

 

  • Щодо внесення змін в графік руху тролейбусу маршруту №4 «мкр-н 4-й Зарічний - вул. Двінська» у вихідні та святкові дні.

За численними зверненнями жителів с. Мирівське та працівників Центрального ГЗК восени 2021 року був переглянутий розклад руху тролейбусного маршруту №4 в робочі дні. Додатково були введені рейси у вечірній час.

Керівництвом Комунального підприємства «Міський тролейбус» розглядається можливість збільшення кількості рейсів на тролейбусному маршруті №4 у вихідні та святкові дні після вивчення пасажиропотоку в даному напрямку.

 

Коментує начальник управління культури виконкому Криворізької міської ради Наталя Стрига

 

Підбиття підсумків міського огляду – конкурсу на кращу організацію новорічних та різдвяних свят в ялинкових містечках, палацах культури,  театрах міста, закладах освіти та спорту.

Під час новорічних  та  різдвяних  свят  городяни  відчули  справжню казкову та затишну атмосферу. Вже з перших днів грудня Кривий Ріг був особливо красивим. Він вбрався в святкові шати, засвітився мільйонами вогників. Тисячі містян у ці дні побували в ялинкових містечках по всьому місту, відвідали близько 140 новорічних вистав та шоу-програм в закладах культури Головною окрасою міста стало ялинкове містечко у парку «Героїв», де впродовж всіх без винятку новорічних та різдвяних свят на великій сцені проходили вечори сімейного відпочинку.

Урочистості щодо підбиття підсумків та нагородження переможців у різних номінаціях міського огляду – конкурсу на кращу організацію новорічних та різдвяних свят в ялинкових містечках, палацах культури,  театрах міста, закладах освіти та спорту відбудуться 18.01.2022 в приміщенні Криворізького академічного  міського театру драми та музичної комедії імені Тараса Шевченка».

Інформацію про підсумки конкурсу, фото та відео свята усім бажаючим  можна  буде  переглянути 18 січня 2022 року на сторінці управління культури виконкому Криворізької міської ради у Фейсбуці (https://www.facebook.com/krkultura).

 

14 січня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради