Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ПРО РІШЕННЯ ДЛЯ ЦНАПУ «ВІЗА» ІЗ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ МІСЬКОЇ РАДИ

Створено: 2021-01-14 16:56:31Оновлено: 2021-01-14 17:01:27

Ураховуючи набрання чинності нових норми Закону України «Про адміністративні послуги», сьогодні на засіданні виконкому міської ради було прийнято рішення щодо оптимізації роботи Центру адміністративних послуг «Віза», а саме:

 

  • Унесено зміни до всіх інформаційних карток послуг, що надаються у ЦНАПі, оскільки суботу визначено робочим днем, раніше була – тільки кожна 4-а субота місяця.
  •  Час прийому повноважних представників суб’єктів надання послуг приведено до єдиного часу роботи Центру, а не так, як було - по 2 години на тиждень або по визначеним дням - тільки до обіду. 

 

Тобто, відтепер четвер день роботи усіх служб ЦНАПу, на сьогодні їх - 39. Режим їх роботи з 09.00 до 16.00.

 

  • До пакетної послуги «Народження дитини» додано ще одну послугу - «Нарахування одноразової грошової допомоги багатодітним сім’ям коштом міського бюджету» і за однією заявою можна отримати вже 14 послуг.

За минулий рік комплексною послугою «Народження дитини» скористалася 551 сім’я, незважаючи на те, що з січня у місті було забезпечено можливість оформлення державної послуги єМалятко.

  • Передбачено надання доступу віддаленим робочим місцям Центру до комп’ютерної програми «ЕСОЯ», що використовується в роботі «Візи» для забезпечення можливості проведення Мінцифрою онлайн моніторингу надання послуг соціального характеру. На сьогодні через Центр «Віза» надається 118 видів послуг соціального спрямування із  загального переліку – 428.

 

Ми працюємо для Вас!

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

http://viza.kr.gov.ua/

 

14 січня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради