Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Проект з енергозбереження, який представлено міською радою, визнано найкращим

Створено: 2010-12-13 09:48:14Оновлено:

7 грудня 2010 року міському голові Юрію Вілкулу було вручено диплом переможця в обласному конкурсі проектів і програм розвитку місцевого самоврядування в 2010 році.

На конкурсі від Криворізької міської ради було представлено проект «Установлення вузлів регулювання теплового потоку в системі опалення комунального закладу «Міська клінічна лікарня №2». Цим проектом пропонується встановити в діючій системі опалення сучасні системи автоматичного регулювання подачі теплової енергії та циркуляційні насоси. Це дозволить зменшити споживання теплової енергії на 10-20% за рахунок оперативного реагування системою на зміни зовнішньої температури та забезпечити комфортні умови перебування на верхніх та нижніх поверхах будівлі.

Запровадження пристроїв автоматичного регулювання надасть можливість забезпечити заощадження бюджетних коштів міста, економію теплової енергії, зниження надлишкового опалення восени та навесні, підвищення комфорту перебування у лікувальному закладі. Головним аспектом є той факт, що окупність проекту становить один рік.

Як підкреслив міський голова Юрій Вілкул, міська рада і надалі вестиме планомірну роботу, щоб впроваджувати економічно-вигідні проекти.

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради