Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Юрій Вілкул привітав працівників і курсантів Криворізького авіаційного коледжу з 70-річчям з дня його заснування

Створено: 2021-10-13 15:01:55Оновлено: 2021-10-13 15:04:21

За 70 років Криворізький фаховий коледж Національного авіаційного університету підготував понад 44 тисячі фахівців. В. о. міського голови Юрій Вілкул відвідав заклад і привітав працівників та курсантів коледжу з ювілеєм.

Юрій Вілкул подякував професорам та викладачам коледжу за високий рівень підготовки курсантів і випускників, побажав студентам успіхів у навчанні та професійного розвитку.

Він підкреслив, що Кривбас пишається коледжем та завжди  підтримуватиме . «Напередодні знакових свят — Дня захисника та захисниці України, Дня козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці, ми святкуємо 70-річчя такого потужного навчального закладу, як ваш коледж. Я вітаю вас від виконкому, від депутатського корпусу та бажаю всього найкращого. Хотів сказати, що коледжу завжди везло на керівників. Анатолій Олександрович Андрусевич 20 років керує цим коледжем, і цьогоріч йому присвоїли звання заслуженого працівника освіти. То висока оцінка діяльності всього коледжу», — зазначив Юрій Вілкул і побажав усім студентам успіхів та мирного неба в Україні.

Ректор Відокремленого структурного підрозділу «Криворізький коледж Національного авіаційного університету» Анатолій Андрусевич подякував Юрію Вілкулу за теплі слова. Він зазначив: «Я щиро вдячний Юрію Григоровичу Вілкулу за підтримку. Звертаюсь до працівників коледжу: саме ви – це коледж, ваш труд – це коледж, ваш талант – це коледж і саме тому, незважаючи на всі складнощі сьогодення, коледж розвивається, відкривають нові спеціальності, зростають обсяги державного замовлення. Оновлюються приміщення, аудиторії та лабораторії. Саме тому старші покоління випускників приводять на навчання вже своїх дітей та онуків. Дякую вам, дорогі друзі!»

Відокремлений структурний підрозділ «Криворізький фаховий коледж Національного авіаційного університету» – єдина установа в місті, в якій діє військова кафедра. Тут навчаються студенти з усіх вишів міста.

Учасників урочистого зібрання привітали святковим концертом студенти Криворізького музичного коледжу.

13 жовтня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради