Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Для зручності криворіжців у поминальні дні пасажирський транспорт буде працювати за спеціальним графіком (Графік руху)

Створено: 2018-04-13 16:04:10Оновлено: 2018-04-13 16:05:28

У поминальні дні на 36 міських кладовищах чергуватимуть машини швидкої допомоги та екіпажі патрульної поліції. Також, у ці дні пожежні працюватимуть у посиленому режимі.


План

транспортного забезпечення мешканців міста для поїздок автобусами до

міських кладовищ у День пам’яті померлих 15.04.2018 (неділя)


 

На оперативній нараді міський голова поставив завдання перед комунальними службами активізувати роботу з благоустрою кладовищ до поминальних днів. Також, мер доручив відділу транспорту спільно з поліцією проінспектувати дороги, що ведуть до цвинтарів і перевірити графік руху маршрутних таксі.

«Є основні дороги, якими рухатимуться наші жителі у поминальні дні. Вони повинні бути приведені в порядок - заасфальтовані, відсипані. На всіх 36 міських кладовищах обов'язково має бути вивезене все сміття і організовано підвіз води. У неділю, коли люди прийдуть вшанувати пам'ять своїх рідних і близьких, там повинно бути чисто і облаштовано», - підкреслив Юрій Вілкул.
Начальник управління благоустрою та житлової політики Іван Карий сказав: «Щодня місто контролює виконання робіт з благоустрою. Вивезенням сміття, облаштуванням контейнерних майданчиків, обрізкою дерев, які заважають містянам  підійти до могил. На сьогодні, всі кладовища обладнані контейнерними майданчиками, накопичене сміття вивозиться вчасно ».
У поминальні дні на основних міських кладовищах буде організована спеціалізована виїзна торгівля. У неділю з ранку на всіх місцях поховання чергуватимуть медики, патрульна поліція і пожежники. Розроблено графік руху транспорту. Маршрутні таксі за цими напрямками будуть працювати з сьомої ранку до четвертої вечора.

13 квітня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради