Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Виконком підтримав проект мера Юрія Вілкула про виділення додаткових коштів на капремонти і утеплення будинків.

Створено: 2018-04-13 16:02:14Оновлено: 2018-04-13 16:03:59

На квітневому виконкомі Криворізької міськради підтримали рішення про виділення коштів на реалізацію проектів - переможців конкурсів «Мій будинок - ОСББ» і «Теплий дім».

 «Перш за все, це капітальні ремонти та заходи щодо підвищення енергоефективності будинків. Мер Юрій Вілкул поставив завдання: у цьому році збільшити фінансування цих програм майже вдвічі», - сказав начальник управління благоустрою та житлової політики Іван Карий.

Крім того, триває експертиза робочого проекту з будівництва житла для воїнів АТО в колишньому гуртожитку по вулиці Туполєва у Центрально-Міському районі. Для цього в міському бюджеті також передбачаються кошти.

На засіданні виконкому було підтримано ініціативу народного депутата Костянтина Павлова щодо видачі учасникам бойових дій Другої світової війни, котрі мешкають у Кривому Розі, сертифікатів на тисячу гривень для придбання ліків.

Така унікальна для України соціальна ініціатива буде реалізована у нашому місті вже четвертий рік поспіль. Раніше сертифікати для учасників бойових дій були 500 гривень, але з 2017 року розмір допомоги за пропозицією Костянтина Павлова, збільшено вдвічі.

13 квітня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради