Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ»: відкриті до діалогу та позитивних змін

Створено: 2021-01-13 10:18:28Оновлено: 2021-01-13 10:19:48

Шостий рік у Кривому Розі успішно застосовується та стрімко розвивається інструмент ефективної взаємодії влади та громади — конкурс проєктів місцевого розвитку «Громадський бюджет», який залучає тисячі мешканців до участі в змінах нашого міста на краще.

Кожного року Криворізький громадський бюджет зазнає певних позитивних трансформацій, за результатами моніторингу попередніх конкурсів здійснюється ретельний аналіз, змінюються підходи до умов його проведення: збільшено фонд конкурсу та фінансування груп проєктів, зменшено розмір співфінансування конкурсних заявок авторами, введено нові групи проєктів «молодіжні» та «соціальні», в яких співфінансування взагалі відсутнє.

Управлінням економіки виконкому Криворізької міської ради, як організатором конкурсу, розпочато прийом пропозицій від громадськості, авторів проєктів, експертів, розпорядників та одержувачів бюджетних коштів, учасників конкурсу щодо удосконалення порядку проведення конкурсу «Громадський бюджет». Пропозиції приймаються до 12:00 год. 26.02.2021.

Шановна громадо, пропонуємо приєднатися до обговорень, надати відповіді на декілька запитань та залучитись до формування Положення про порядок проведення конкурсу проєктів місцевого розвитку «Громадський бюджет» заповнивши форму за посиланням https://forms.gle/JwmrecVPMLZTGDoU9

 

Пропозиції також можна надсилати на електронну пошту [email protected], або у паперовому вигляді на адресу управляння економіки виконкому Криворізької міської ради: пл.. Молодіжна, 1, каб. 222, 50101.


13 січня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради