Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Земельний офіс Центру «Віза»: інформуємо

Створено: 2020-01-13 16:46:46Оновлено: 2020-01-13 16:48:39

Новий рік у Центрі «Віза» розпочато під гаслом: «Знаю! Дію! Допомагаю!». Отже, Земельний офіс ЦНАПу «Віза», що реалізує завдання міського голови Юрія Вілкула зі спрощення та оптимізації надання адміністративних послуг, інформує громадян та суб’єктів господарювання про останні новації у сфері землекористування.

У зв’язку з набранням чинності з 1 січня 2020року окремих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання інвестиційної діяльності в Україні», пов’язаних з пайовою участю забудовників у розвитку інфраструктури населеного пункту,  24.12.2019 Криворізькою міською радою прийнято рішення, відповідно до якого втрачає чинність Порядок залучення забудовників до пайової участі в створенні й розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури  м. Кривого Рогу, який діяв з 2012 року.

За інформацією Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру з 28.12.2019 відкривається доступ до електронного Державного фонду документації із  землеустрою

Наразі у фонді перебуває понад 8,7 млн паперових даних. Впродовж 2019 року оцифровано 1 338 417 матеріалів, які увійшли до Державного фонду документації із землеустрою, з переліком яких можна ознайомитися на офіційному сайті Держгеокадастру (https://land.gov.ua/fond_dokumentatsiyi/). Даний функціонал є тестовою версією, надалі його опції доопрацьовуватимуться та вдосконалюватимуться. У найближчій перспективі громадянам буде надано повний доступ до усіх даних.

На сьогодні отримати документи у паперовій формі можливо скориставшись послугою «Видача відомостей з документації із землеустрою, що включена до Державного фонду документації із землеустрою», яка надається Відділом у Криворізькому районі Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області через Центр «Віза».

Ми працюємо для Вас!

#ВсеБудеЦНАП!

 

  Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)

e-mail: [email protected]

                                                                                                        http://viza.kr.gov.ua

13 січня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради