Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Кривий Ріг у складі національного стенду України взяв участь у одній з найбільших туристичних виставок світу - World Travel Market (WTM)

Створено: 2019-11-12 11:14:01Оновлено: 2019-11-12 11:21:32

04-06.11.2019 у виставковому центрі Exel London проходила ювілейна – 40-а виставка World Travel Market (WTM). На виставкових стендах, які розміщені на площі 400 000м2, розмістилося понад 5 тисяч учасників із          182 країн та регіонів світу та 50 тисяч відвідувачів.

Виставка WTM охопила біля 38 сегментів туристичного бізнесу, від сімейного all-inclusive до екстремального відпочинку. Впродовж трьох виставкових днів пройшло більш ніж 70 тематичних заходів за участі кращих спеціалістів та експертів туристичної галузі.

Україна також представила свій туристичний потенціал презентувавши різні туристичні дестинації. Міста та регіони були представлені Києвом, Львовом, Одесою, Харковом, Кривим Рогом, Київською та Львівською областями.

Радник міського голови Костянтин Павлов зазначив, що наразі Україна для широкого загалу поціновувачів подорожей є терра інкогніта, тобто незвіданою землею, тому участь у подібного роду виставках є вкрай необхідною для популяризації туризму та туристичних дестинацій. Водночас, варто зауважити, що Кривий Ріг – це ще й наймолодше туристичне місто України, яке лише формує попит на такий специфічний вид туризму як промисловий (індустріальний), тому участь у туристичних заходах дає можливість розповісти відвідувачам про свої туристичні родзинки.

Зараз в Європі набуває популярності такий вид відпочинку, який називається City break, який передбачає коротенькі дводенні канікули на вихідних, тож ми якраз і запрошували відпочити на наш Індустріальний уікенд.

 

Довідково:

World Travel Market London (WTM London) – це одна із найбільших подій туристичної індустрії, де зустрічаються професіонали галузі, встановлюються професійні зв’язки, презентуються туристичні дестинації та продукти, укладаються угоди. Завдяки своїм галузевим мережам, які не мають собі рівних в світі, WTM London створює особисті та ділові можливості, надаючи клієнтам якісні контакти, контент та спільноти.

12 листопада 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради