Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Запрошення до участі у Всеукраїнському конкурсі якості продукції (товарів, робіт, послуг) - «100 кращих товарів України»

Створено: 2015-05-12 10:32:25Оновлено: 2015-05-12 11:08:17

Відділ з питань захисту прав споживачів апарату міської ради і виконкому інформує про проведення Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України» у 2015 році.

Офіційним організатором Конкурсу є Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Конкурс проводиться з метою об'єднання зусиль, спрямованих на поліпшення якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції, сприяння впровадженню на підприємствах України сучасних методів управління якістю та задоволенню потреб і очікувань споживачів.

Основними завданнями Конкурсу є:

  • визначення на конкурсній основі кращих зразків української продукції (товарів, робіт, послуг);
  • сприяння виробництву високоякісної й конкурентоспроможної вітчизняної продукції (товарів, робіт, послуг), насичення якісною продукцією ринків України, задоволення потреб та очікувань споживачів;
  • підтримка ініціатив і зусиль товаровиробників щодо поліпшення якості продукції (товарів, робіт, послуг);
  • створення сприятливих умов щодо розроблення та впровадження на підприємствах, в організаціях та установах України систем управління якістю, систем екологічного управління, а також інших сучасних систем управління;
  • поширення та пропагування досвіду підприємств та організацій, які виробляють якісну продукцію (товари, роботи, послуги);
  • підвищення інформованості органів влади, підприємств (організацій), громадських організацій, засобів масової інформації та населення щодо якісної вітчизняної продукції (товарів, робіт, послуг) та її виробників.

Конкурс проводять у три етапи: підготовчий, регіональний та загальнодержавний.

У рамках Конкурсу в 2015 році визначається продукція (товари, роботи, послуги) за такими номінаціями:

  • продукція;
  • роботи та послуги.

Номінацію «продукція» поділяють на групи:

  • продовольчі товари;
  • промислові товари для населення;
  • товари виробничо-технічного призначення;
  • вироби народних художніх промислів.

Розпорядженням міського голови від 07.05.2015 №125-р «Про проведення регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України» у 2015 році» утворена тимчасова комісія з проведення регіонального етапу в Кривому Розі.

Організаційно-методичне, фінансове та інформаційне забезпечення Конкурсу на регіональному етапі у нашому місті здійснюється Державним підприємством «Криворізький науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» (ДП «Кривбасстандартметрологія»).

Участь у Конкурсі на регіональному рівні безкоштовна.

Учасниками Конкурсу можуть бути підприємства, організації і установи усіх форм власності, які добровільно виявили бажання одержати об`єктивне, компетентне та авторитетне свідоцтво про високу якість своєї продукції.

Заявки та відповідні документи на участь у Конкурсі приймаються до   10 червня 2015 року за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Орджонікідзе, 23.

Більш детально з умовами Конкурсу можна ознайомитися на офіційному сайті ДП «Кривбасстандартметрологія» в мережі інтернет (krivbasscenter.dp.ua) та за телефоном 407-10-14.


 

12 травня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради