Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Міський голова Юрій Вілкул привітав криворізьких комунальників

Створено: 2020-03-12 17:02:53Оновлено: 2020-03-12 17:05:18

Напередодні професійного свята Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення мер Юрій Вілкул висловив вдячність від всіх криворіжців за щоденну   працю   та нагородив кращих.

У Кривому Розі у комунальній сфері працює більше 10 тисяч фахівців.

«День комунальника – це день, присвячений усім працівникам житлово-комунального господарства, які виконують вкрай необхідну справу – забезпечення життєдіяльності міста, надання різних послуг. Працівники цієї галузі роблять все можливе для того, щоб життя кожного криворіжця було зручним, комфортним та безпечним, а послуги щоб надходили в повному обсязі до споживача»,- зазначив Юрій Вілкул.

З метою поліпшення комфортності проживання мешканців в багатоповерхових будинках і гуртожитках, в місті працюють програми: «Теплий дім», «Підтримка ОСББ». За рахунок місцевого бюджету проводяться ремонти будинків та гуртожитків. За всіма цими програмами в 2019 році виконано ремонти в 80 будинках. Капітально відремонтовано 100 ліфтів. У місті працює муніципальна програма з модернізації та заміни ліфтів. За останні 7 років капітально відремонтований 171 ліфт. На сьогодні створено і функціонує 526 об'єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Пліч-о-пліч з представниками житлово-комунального господарства завжди йдуть працівники сфери побутового обслуговування населення. 6 тисяч працівників працюють щонайменше в 3 тисячах об'єктах бізнесу і надають послуги з ремонту та гарантійного обслуговування електропобутової техніки,  побутових приладів, автомобілів,  пошиття та ремонту одягу, взуття, надають фотопослуги, пралень, хімчисток та багато іншого.  Протягом останніх років більш затребуваними стали клінінгові послуги.

За високу професійну майстерність, сумлінну плідну працю, якісне надання послуг населенню та з нагоди професійного свята кращі представники галузі отримали відзнаки від міста та області.

12 березня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради