Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Електронні послуги влади – вимога часу!

Створено: 2019-03-12 12:00:41Оновлено: 2019-03-12 12:03:24

Підвищення рівня якості та максимальної доступності адміністративних послуг для замовників один із пріоритетних напрямів роботи органів влади – на цьому постійно наголошує міський голова Ю.Г.Вілкул.

Сьогодні електронні послуги – вимога часу. Електронні послуги є зручнішими, швидшими за особисті візити та мінімізують ризики корупції. Центром «Віза» постійно проводиться робота щодо спрощення, ефективності та зменшення часу на отримання адміністративних, інших публічних послуг. Зараз криворіжцям доступні 118 електронних послуг в режимі он-лайн, які можна замовити та отримати через Інтернет, з дому чи офісу у форматі 24/7 без особистого відвідування кабінетів службовців. Для зручності мешканців нашого міста та можливості он-лайн замовлення послуг на сторінці Центру «Віза» офіційного сайту Криворізької міської ради та її виконавчого комітету (http://kr.gov.ua) створено розділи «Електронні послуги» та «Публічні реєстри», які постійно оновлюються та знаходяться в активному стані.

Електронні послуги, які на сьогодні користуються найбільшим попитом серед криворіжців та за якими звертаються в режимі он-лайн - це:

Також, для економії часу, мешканці нашого міста мають можливість скористатися сервісом попереднього запису на прийом до Центру та його територіальних підрозділів. Реєстрація відбувається на офіційному сайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету (http://kr.gov.ua), веб-порталі «Криворізький ресурсний центр» (https://krmisto.gov.ua), веб-порталі Центру «Віза» (http://viza.kr.gov.ua). Також є можливість зареєструватись через мобільний додаток «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза».

#ВсеБудеЦНАП!

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)

e-mail: [email protected]

12 березня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради