Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Зимові канікули за кордоном: а паспорт є?

Створено: 2019-11-11 16:22:00Оновлено: 2019-11-11 16:23:49

 

Незабаром для всіх школярів почнуться довгоочікувані зимові канікули. Чимало батьків планують відпочинок та оздоровлення дітей за кордоном, тому варто завчасно подбати про наявність паспортних документів для виїзду за кордон у дітей, адже виготовлення даного документу займає до 20 робочих днів, а у терміновому порядку до 7 робочих днів.

ЦНАП «Віза» нагадує, що для того щоб оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон для дитини одному із батьків необхідно:

*   Зареєструватися в електронній черзі на вебпорталі Центру адміністративних послуг «Віза» за посиланням:  http://viza.kr.gov.ua/#/ 

*   З’явитися у вказаний час до обраного Паспортного офісу з пакетом документів, а саме: паспортом громадянина України, свідоцтвом про народження дитини (паспортом громадянина України у вигляді ID картки для осіб, які досягли 14-річного віку). У разі оформлення закордонного паспорта дитині, що не досягла 12 річного віку надається кольорова, матова фотокартка – 1 шт., розміром 10х15 см (70% зображення обличчя, на білому фоні) для внесення відцифрованого відображення особи шляхом сканування.

Звертаємо увагу, що при досягненні 16 річного віку дитина може самостійно звернутися для отримання даної послуги. Наявність раніше виданих закордонних паспортів або проїзних документів дитини (діючі, не діючі, оформлені на інше прізвище) обов’язкова при оформленні нового документа.

 

 

Ми працюємо для Вас!

#ВсеБудеЦНАП!

 

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected]

11 листопада 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради