Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Електронні сервіси «Візи» - для криворіжців

Створено: 2019-07-11 15:29:45Оновлено: 2019-07-11 15:31:09

Прозорість та максимальна доступність адміністративних, інших публічних послуг для замовників - на цьому постійно наголошує міський голова Ю.Г.Вілкул. На вебпорталі Центру адміністративних послуг «Віза» постійно впроваджуються нові технології муніципального менеджменту з відповідними е-сервісами та актуалізуються посилання на е-послуги, що доступні з дому чи офісу 24 години на добу та сім днів на тиждень, що є зручнішими та швидшими за особисті візити та мінімізують ризики корупції.

Електронна держава, як і електронне місто починається з «ВІЗИ ЕЛЕКТРОННОЇ» та е-послуг, які можна отримати від народження до пенсії: оформлення допомоги при народженні чи біометричного паспорту громадянина України, пенсійного посвідчення чи субсидії, зареєструвати місце проживання, бізнес чи нерухомість! 

 На сьогодні в розділі «Послуги» вже доступно 127 електронних послуг (http://viza.kr.gov.ua/#/infopages/electronni_poslygi) в режимі онлайн, 107 публічних реєстрів (http://viza.kr.gov.ua/#/infopages/pub_reestr) та електронні сервіси (http://viza.kr.gov.ua/#/infopages/el_servisi) від OpenDataПублікатора до чат-ботів.

Нагадаємо, що кожному криворіжцю доступний особистий кабінет на веб порталі «Візи», за допомогою якого ви зможете переглянути інформацію, щодо всіх ваших звернень: дату і час звернення, послугу, та стан її розгяду. Для авторизації використовуємо всі доступні види електронної ідентифікації, згідно чинного законодавства: електронний підпис, ID-картка, Bank-ID, Mobile-ID.

Але, ми не зупиняємось у розвитку та модернізації вебпорталу і тому наразі відпрацьовуємо можливість аналізу попиту інформації та відкритих даних з відображенням статистики переглядів сторінок, коментування новин та розширення можливостей особистого кабінету!

 

Ми працюємо для Вас!

#ВсеБудеЦНАП

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),

e-mail: [email protected]

11 липня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради