Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ВІДПОВІДАЄМО НА АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ КРИВОРІЖЦІВ ДО КОНТАКТ-ЦЕНТРУ 1520

Створено: 2021-06-11 15:36:08Оновлено: 2021-06-11 15:39:07

ДИРЕКТОР ДЕПАРТАМЕНТУ У СПРАВАХ СІМ’Ї, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ВИКОНКОМУ  КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

СВІТЛАНА ЛАВРЕНКО

  • Активні парки – локації здорової України

З метою організації рухової активності населення м. Кривого Рогу, покращення якості та тривалості його активного життя, з урахуванням карантинних обмежень, встановлених чинним законодавством України з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 та на виконання Указу Президента України від 17 грудня 2020 року № 574/2020 «Про започаткування соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» були визначені локації, які розташовані на території парків, скверів, зон відпочинку та пляжних зонах в кожному районі міста, які працюватимуть до вересня 2021 року включно. В даних локаціях криворіжці зможуть брати участь в фізкультурно-оздоровчих спортивних заходах.

 

Розташування локацій:

  • Тернівський район - парк «Північний»;
  • Покровський район - парк «Шахтарський»;
  • Саксаганський район - парк «Саксаганський»;
  • Центрально-Міський район - парк ім. Федора Мершавцева;
  • Металургійний район - парк ім. Богдана Хмельницького;
  • Довгинцівський район - сквер мкрн. «Східний 2» по вул. Незалежності України;
  • Інгулецький район - парк ім. Івана Савицького.

 

З датами та часом проведення спортивно-масових заходів в рамках соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» можна ознайомитись в планах роботи виконкомів районних у місті рад на офіційних веб-сайтах.

 

В.О.НАЧАЛЬНИКА УПРАВЛІННЯ ЕКОНОМІКИ

ВИКОНКОМУ  КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

ОКСАНА ПАВЛУШЕНКО

 

  • Які ставки туристичного збору встановлені у м. Кривому Розі та хто його сплачує ?

Згідно рішення Криворізької міської ради від 26.06.2019  № 3845  року «Про встановлення ставок туристичного збору в м. Кривому Розі» встановлені з 01.01.2020 на території міста Кривого Рогу ставки туристичного збору для внутрішнього та в’їзного туризму за кожну добу тимчасового розміщення особи в місцях проживання  (ночівлі)  у розмірі 0,5 відсотка від розміру мінімальної заробітної плати, установленої законодавством України на 01 січня звітного (податкового) року, для однієї особи за одну добу тимчасового розміщення.

Справляння збору здійснюється з тимчасового розміщення осіб у таких місцях проживання (ночівлі):

1. готелі, кемпінги, мотелі, гуртожитки для приїжджих, хостели, будинки відпочинку, туристичні бази, табори для відпочинку, пансіонати й інші заклади готельного типу, санаторно-курортні заклади;житловий будинок, прибудова до

2. житлового будинку, квартира, котедж, кімната, садовий будинок, дачний будинок, будь-які інші об’єкти, що використовуються для тимчасового проживання (ночівлі).

Протягом 2020 року фактичні надходження до міського бюджету склали  830,7 тис. грн. туристичного збору, а з початку цього року 518,9 тис. грн.

11 червня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради