Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Шановні споживачі «Візи»! З’ясовуйте з адміністратором бажаний спосіб передачі готового результату послуги!

Створено: 2019-04-11 16:46:57Оновлено: 2019-04-11 16:47:26

 

 

Центр адміністративних послуг «Віза» активно працює над реалізацією завдання міського голови Вілкула Юрія Григоровича щодо створення комфортних умов для отримання доступних і якісних послуг влади для всіх мешканців міста Кривого Рогу.

Для зручностей замовників, адміністратор Центру під час отримання вхідного пакета документів з’ясовує бажаний спосіб повідомлення про готовий результат надання послуги та спосіб його отримання.

            Криворіжці обирають спосіб:

-    інформування їх про результат надання послуг -телефоном, шляхом направлення SMS-повідомлення або повідомлення на електронну пошту;

-    отримання результату - особисто, засобами поштового або телекомунікаційного зв’язку.

            Крім того, з квітня поточного року з впровадженням в роботу веб-порталу Центру адміністративних послуг «Віза», з’явилася можливість переглянути стан виконання замовленої послуги на порталі viza.kr.gov.ua в розділі «Мій кабінет».

           

 

В день надход-ження результату послуги на зазначений у Вашому зверненні номер телефону направляється SMS-повідомлення про готовність документів, наступного тексту: «Ваші  документи готові в Центрі адмінпослуг «Віза». Код № ХХХХХХ», де номер коду ідентифікує саме Ваше звернення. У разі отримання результату послуги особисто або через законного представника, необхідно звертатися до Центру «Віза» або його територіальних підрозділів щоденно (крім вихідних та святкових днів) з 9.00 до 16.30 години (вівторок, четвер - до 20.00 години), без перерви. При отриманні результатів послуги при собі бажано мати SMS-повідомлення або набір шести цифр коду з SMS-повідомлення, або опис вхідного пакету документів, який Ви отримали від адміністратора в момент звернення..

Одержати готовий результат послуг у «Візі»

ПРОСТО ДОСТУПНО ЯКІСНО!

 

Ми працюємо для Вас!

#ВсеБудеЦНАП!

 

                             Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

                                           тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)

                                                         e-mail: [email protected]

http://viza.kr.gov.ua

11 квітня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради