Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«КОХАННЯ ПОЗА ЧАСОМ» У КРИВОМУ РОЗІ: ДЕ ЗАРЕЄСТРУВАТИ ШЛЮБ У ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ?

Створено: 2019-02-11 16:33:06Оновлено: 2019-02-11 16:34:33

Вже другий рік поспіль 14 лютого – у День святого Валентина в Кривому Розі проходитиме акція «Кохання поза часом». Зареєструвати шлюб або подати відповідну заяву навіть уночі – до самої півночі (з 8.00 до 24.00) можна буде у трьох відділах державної реєстрації актів цивільного стану: Металургійному, Довгинцівському та Саксаганському.

Що може бути романтичніше та символічніше, ніж одружитися у День всіх закоханих чи подати заяву про реєстрацію шлюбу? Тому не дивно, що багато молодят обирають саме цей день, як вирішальний момент для побудови нової сім’ї. Також у цей день усі охочі зможуть відсвяткувати заручини чи провести обряд ювілейного весілля.

До речі, минулого року бажання зареєструвати шлюб у Валентинів день у Кривому Розі виявило 34 пари. Пальмою першості заволодів Металургійний район, де 14 лютого одружились аж 14 пар закоханих.

Нагадаємо, що у Кривому Розі також діє послуга «Шлюб за добу». Всім бажаючим скористатись послугою можна звернутись до організатора свята – Комунального підприємства «Криворізький академічний міський театр драми та музичної комедії імені Тараса Шевченка» та:

1) обрати час проведення реєстрації шлюбу;

2) укласти відповідний договір з організатором;

3) прийти до себе на весілля та отримати свідоцтво про одруження протягом 24 годин.   

Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради запрошує усіх бажаючих заручитись у День закоханих, прийняти участь в акції «Кохання поза часом» та бажає усім криворізьким молодятам щасливого сімейного життя та добробуту!

 

 


Ми працюємо для Вас!


Наші контакти:

 • Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради: м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 30; тел. 92-03-22;    e-mail: [email protected].

 

 • Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected].

 

11 лютого 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради