Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії») в цифрах і фактах

Створено: 2023-06-01 11:55:51Оновлено: 2023-06-01 11:58:12

Ось і настала улюблена пора року багатьох людей – літо, час, коли  відчувається приплив сил та бадьорості. Центр «Віза» («Центр Дії») рекомендує отримувати адміністративні, інші публічні послуги скориставшись зручностями вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дії») – нашого реального ЦНАПу у віртуальному просторі. І більшість замовників  послуг вже активно користуються цими зручностями.

Як свідчать статистичні дані, у травні  поточного року на вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії») завітали 9 652 користувачі. Позитивно те, що зростає кількість наших нових користувачів, що становить майже 67% від загальної кількості, і більшість з них робили це неодноразово. За цей період було переглянуто більше 35 тис. сторінок і звісно ж найпопулярнішою була сторінка «Запис на прийом», оскільки прийом замовників послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії») здійснюється за попереднім записом, а вебпортал – це один із зручних способів записатися. Також, великим попитом користується розділ «Послуги», адже в ньому Ви маєте змогу знайти всі заяви, зразки їх заповнення та інформаційні картки з повним переліком документів, які необхідні для замовлення послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії»), а отже повністю підготуватися до прийому.

 Що стосується гендерного розподілу, знову, вже традиційно, жінки були активнішими користувачами, ніж чоловіки. Так, у травні 2023 року відсоткове співвідношення становило 67% до 33%. Щодо віку наших користувачів, то цікавим є те, що люди старшого покоління 55+ є досить впевненими користувачами вебпорталу - їх 17%. Молодь у віці 18-34 роки теж доволі активні – 38% та найбільше наших користувачів у віці 35-54 роки – 45%.

Щодо географії відвідувачів вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дії»), то вона доволі цікава. Сторінками вебпорталу у травні 2023 року подорожували мешканці 44 країн світу. На першому місці незмінно залишається Україна та крім неї також найбільш  активні Німеччина, Польща та Сполучені Штати Америки.

 

Шановні користувачі! Ми й надалі працюватимемо над тим, щоб Вам було цікаво і корисно відвідувати вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії»)!

Центр «Віза» («Центр Дії») #Доступно всім – зручно для кожного!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
e-mail: 
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

 

 

01 червня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради