Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Офіс «Я – Ветеран» у Центрі «Віза» в дії!

Створено: 2023-06-01 11:59:00Оновлено: 2023-06-01 12:06:38

Вчора у Центрі «Віза» («Центр Дії») відбулось відкриття  нового зручного та корисного сервісу «Я – Ветеран» - «єдиного вікна» з надання адміністративних, інших публічних послуг, в якому вже сьогодні, 1-го червня, ветерани та члени їх родин, наші Захисники та Захисниці можуть отримати 561 вид послуг у всіх сферах життєдіяльності.

У ході наради за участі секретаря міської ради – в.о. міського голови Юрія Вілкула, голови Ради оборони м.Кривого Рогу Олександра Вілкула криворізькі ініціативи з надання адміністративних, інших публічних послуг нашим Захисникам і Захисницям високо оцінили директор Департаменту соціального захисту Міністерства у справах ветеранів України Руснан Приходько та заступник голови ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) – начальника Дніпропетровської обласної військової адміністрації Іван Начовний.

 З роботою нового офісу Центру «Віза» також ознайомились депутати міської ради, керівники районних у місті рад, командири військових частин, що дислокуються у місті, керівники районних територіального центрів комплектування та соціальної підтримки міста, Криворізького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, Криворізького районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області, інших силових відомств.

На вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») https://viza.kr.gov.ua також утворено новий розділ «Я – Ветеран», де вже розміщено корисну інформацію для ветеранів та членів їх родин.

Тож не зупиняємося на досягнутому, працюємо для мешканців нашої рідної Криворізької громади та разом наближаємо перемогу!

 

                   Центр «Віза» («Центр Дії») #Разом до Перемоги!

01 червня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради