Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відбувся семінар на тему “Лібералізація торговельного режиму України: нові можливості та виклики для покращення експортного потенціалу підприємств ”

Створено: 2013-06-01 11:03:37Оновлено:

У рамках проведення консультацій з вітчизняними товаровиробниками стосовно умов створення зони вільної торгівлі між Україною та ЄС 29 травня 2013 у Криворізькому представництві Дніпропетровської торгово-промислової палати відбувся семінар на тему “Лібералізація торговельного режиму України: нові можливості та виклики для покращення експортного потенціалу підприємств ”. Заходи проведено за сприяння Проекту Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) “Сприяння розвитку міжнародної торгівлі в Україні”.

У семінарі прийняли участь представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, експерти Проекту, а також представники виконкому Криворізької міської ради, наукових та бізнесових кіл міста.

Представники Мінекономрозвитку, а також представники Проекту ознайомили учасників заходу щодо змісту та цілей Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, зокрема в частині створення зони вільної торгівлі, можливих наслідків та основних здобутків від її впровадження.

В рамках семінару було також обговорено перспективи співпраці України з країнами Митного Союзу, зроблено огляд інших поточних двосторонніх переговорів України про вільну торгівлю, поінформовано про те, як українські виробники, експортери, підприємства, які бажають надавати послуги в інших країнах, можуть скористатися положеннями угод Світової організації торгівлі для поліпшення власного бізнесу.

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради