Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Кривому Розі вперше проведено міський фестиваль «Карнавал «Світ дитинства»

Створено: 2012-06-01 15:40:38Оновлено:



1 червня у Кривому Розі вперше пройшов міський фестиваль «Карнавал «Світ дитинства» з нагоди святкування Дня захистку дітей. Фестиваль включав ігрову та концертну програму, сюрпризи і подарунки. У заході взяли участь: перший заступник міського голови Костянтин Павлов, заступник міського голови Валентина Бєрлін, представники органів місцевого самоврядування, представники державного підприємства «Криворізький державний цирк», громадськість міста.


Свято розпочалося з карнавальної ходи учасників заходу від приміщення міської ради до Криворізького державного цирку. У програмі свята були конкурси та розваги, зокрема конкурси малюнків на асфальті, спортивні змагання, інтелектуальні ігри, виставки робіт художньо-технічної творчості з проведенням майстер-класів. Крім того, під час заходу серед дітей була проведена вікторина з правил дорожнього руху та протипожежної безпеки. Для проведення кожного конкурсу на площі біля Криворізького державного цирку були підготовлені відповідні локалізовані площадки з вказівники 7 країн: «Мальовнича країна», «Країна спортландія», «Співуча країна», «Країна іграндія», «Країна ерудитів», «Країна майстрів», «Безпечна країна».

Як відзначив перший заступник міського голови К.Павлов, діти у сім’ї є продовженням роду, а у місті - заставою його майбутнього. Тому турбота про підростаюче покоління, його майбутнє має бути загальним обов'язком батьків та суспільства.

«Наша загальна мета - виростити дітей фізично здоровими, духовно багатими, підготовленими до самостійного життя. Сьогодні у Кривому Розі робиться усе можливе, щоб малеча зростала в комфортному, красивому, зеленому місті. Зокрема проводиться ремонт дитячих садів і шкіл, встановлюються сучасні дитячі ігрові і спортивні майданчики, проводяться роботи з благоустрою парків, скверів вулиць та дворів. Багато маленьких криворіжців мають можливість оздоровиться, відпочити, набратися сил та яскравих вражень у комунальних таборах «Слава», «Сонячний» і «Корчагинец». Підтримка дитячих та молодіжних ініціатив є одним з пріоритетів у роботі органів місцевої самоврядності», - зазначив Костянтин Юрійович Павлов у своєму зверненні до присутніх на заході.

(0564)92 13 03, [email protected]
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради