Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Обговорюємо перспективи та подальші кроки розвитку системи надання адміністративних послуг

Створено: 2017-10-10 15:40:32Оновлено: 2017-10-10 16:39:20

09 жовтня 2017 року провідні фахівці виконкому Криворізької міскої ради взяли участь у конференції на тему «Стан та перспективи реформування системи надання адміністративних послуг. Децентралізація повноважень у сфері надання адміністративних послуг». Захід організований Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, проектом «Реформа управління на сході України ІІ», що виконується німецької компанією за дорученням Федерального Уряду Німеччини.

Головна мета конференції  ̶ обмін досвідом і кращими практиками реформування системи надання послуг. Всім учасникам в ході проведення конференції була надана чудова можливість задати питання, які є проблемними на сьогоднішній день в практиці надання адміністративних та соціальних послуг по всій Україні.

Безумовно, це гарна нагода для обміну досвідом та кращими практиками реформування системи надання адміністративних послуг. А ще це обговорення запровадження надання найпопулярніших адміністративних послуг через ЦНАП (зокрема, реєстрація бізнесу та об’єднань громадян, реєстрація актів цивільного стану, речових прав на нерухоме майно, реєстрація транспортних засобів та видача посвідчень водія, вирішення земельних питань, оформлення паспортних документів та реєстрація місць проживання) на національному рівні та вивчення міжнародного досвіду системи їх надання.

Відкрили першу сесію конференції Перший віце-прем’єр міністр України – Міністр Мінекономрозвитку Степан Кубів, Міністр КМУ Олександр Саєнко, директор Програми «U-LEAD  з Європою» Бастіан Файгель.

На зустрічі також присутні представники Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Мінекономрозвитку, Мінрегіону, МВС, Мінсоцполітики, Держгеокадастру тощо, делегати міжнародних організацій та асоціацій, представники інших неурядових організацій, а також члени Асоціації та керівники ЦНАП.

До уваги громадян! Досвід Кривого Рогу по реформуванню системи адміністративних послуг є вагомим, бо міський ЦНАП успішно працює з 2003 року, був переможцем Всеукраїнського конкурсу кращих практик місцевого самоврядування.

 


 

10 жовтня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради