Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Погодження топографічних зйомок у форматі «єдиного вікна» у «Візі»

Створено: 2018-08-10 15:44:11Оновлено: 2018-08-10 15:46:29

Центр адміністративних послуг «Віза» виконкому Криворізької міської  ради є одним з небагатьох ЦНАПів в Україні, в якому здійснюють прийом повноважні представники підприємств, організацій, установ, що надають відповідні адміністративні, муніципальні послуги. На сьогодні, відповідно до Меморандуму, підписаного міською головою Ю.Г. Вілкулом з керівниками підприємств, до складу Центру «Віза» входить 29 таких підприємств.

З метою забезпечення зручностей для замовників послуг, економії їх часу міським головою доручено реалізувати  можливість принципу «єдиного вікна» при погодженні топографічної зйомки підприємствами-монополістами в Центрі «Віза».

ПАТ «Укртелеком», КПТМ «Криворіжтепломережа» результативно працюють в цьому форматі. Фахівці підприємств погоджують топозйомку у Центрі у момент звернення, щочетверга з 9 до 17 години.

 

Для спрощення даної процедури та ураховуючи пропозиції підприємницької громадськості, 08.08.2018 на засіданні виконкому міської ради було прийнято рішення «Про реалізацію завдань з реформування адміністративних, інших публічних послуг у органах місцевого самоврядування м. Кривого Рогу», серед основних питань якого - залучення КП «Кривбасводоканал», ПАТ «Криворіжгаз», ПАТ «Криворізька теплоцентраль» до формату надання послуг з погодження топографічної зйомки споживачам у Центрі «Візі» безпосередньо у момент звернення.

Такі суттєві спрощення надали б можливість скоротити терміни погодження топографічної зйомки замовникам послуг.

 

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно), 493-08-28

e-mail: viza@kr.gov.ua

10 серпня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради