Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Юрій Вілкул: за допомогою міста Обленерго має закрити всі масові заявки по відновленню електропостачання в найближчу добу

Створено: 2019-07-10 09:24:37Оновлено: 2019-07-10 13:46:46

Головним питанням на порядку денному роботи оперативного штабу з ліквідації наслідків стихії - залишається подача світла криворіжцям. На ранок, 10 липня без електрики залишаються 933 абонента з більш, ніж         100 000 постраждалих від стихії.

Як доповів меру представник Обленерго, кількість бригад, які працюють у всіх районах міста, було збільшено до 36-ти. Сьогодні закриті всі масові заявки по Покровському й Тернівському районах. Там залишилися окремі адреси, на яких будуть працювати дві бригади.

Є ще 3 масові заявки у Саксаганському районі (58 споживачів без світла), там сьогодні буде працювати 4 бригади енергетиків.

У Довгинцівському районі сьогодні закінчується відпрацювання двох масових підключень і працює 3 бригади.

Найбільша кількість масових заявок ще залишаються в Центрально-Міському (25-ть), Інгулецькому (12-ть) та Металургійному районах (14-ть).

Головний інженер Криворізьких електромереж Павло Северенчук зазначив, що до цих районів направлено найбільшу кількість бригад: 6 бригад в Металургійний, 4 бригади в Інгулецький і 14 бригад в Центрально-Міський.

Як і раніше на посилення бригад Обленерго працюють міські служби, управителі та бригади ДСНС, а також 4 бригади «Криворіжелектромонтажу».

«На жаль, є випадки, коли відпрацьовуємо основну причину знеструмлення і при запуску виявляємо ще пошкодження. Роботи складні та масштабні»,                           - поінформував Павло Северенчук.

Міський голова звернувся до голів районів, щоб вони оперативно коригували з енергетиками адреси заявок і обмінювалися інформацією, вказуючи де більш важливі ділянки.

«Підключення світла криворіжцям – найважливіше  життєве питання і я наполягаю, що за допомогою міста Обленерго має закрити всі масові заявки по відновленню електропостачання в найближчу добу», - сказав мер ..

 

10 липня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради