Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНИХ ЕЛЕКТРОННИХ «КАРТОК КРИВОРІЖЦЯ» НА ПЕРІОД ДІЇ ВОЄННОГО ЧАСУ

Створено: 2022-06-10 10:17:45Оновлено: 2022-06-10 10:19:54

(Коментує департамент соціальної політики виконкому міськради)

На період дії воєнного стану в Україні  та для забезпечення життєво необхідних потреб жителів територіальної громади міста Кривого Рогу призупинено виготовлення багатофункціональних електронних «Карток криворіжця».

 

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

 

Відповідно  до  рішення виконкому Криворізької міської ради від 14.04.2021 № 184 «Про встановлення електронних квитків «Картка криворіжця» та «Транспортна картка» єдиним засобом обліку транспортних послуг, наданих у міському комунальному транспорті м. Кривого Рогу», зі змінами, у разі відсутності в пасажирів пільгових категорій – мешканців міста Кривого Рогу електронного квитка «Картка криворіжця», облік їх перевезення здійснюється на підставі документів, що надають право на пільгу, водієм або кондуктором.

 

НАГОЛОШУЄМО!

 

Не зважаючи на те, що на період дії воєнного стану в Україні Криворізькою міською радою надано право безкоштовного проїзду в міському комунальному транспорті загального користування всім категоріям громадян, які перебувають на території Криворізької міської територіальної громади, необхідно обов’язково користуватися існуючими «Картками криворіжця».

Це необхідно для обрахунку фактичної чисельності перевезених пасажирів з метою подальшого здійснення відшкодування за безоплатний проїзд громадян підприємствам-перевізникам міста.

Після скасування воєнного стану в Україні виготовлення «Карток криворіжця» відновиться.

10 червня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради