Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«Гарячі» питання ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ «Візи» за минулий тиждень: роз’яснюємо актуальне

Створено: 2019-06-10 13:33:47Оновлено: 2019-06-10 13:37:56

«Гаряча» лінія ЦНАПу «Віза», організована за дорученням міського голови Ю.Г.Вілкула, є одним з каналів зворотнього зв’язку зі споживачами публічних, у т.ч. адміністративних послуг. З початку 2019 року оператором «ГАРЯЧОЇ» ЛІНІЇ ЦНАПу «Віза» опрацьовано 4364 звернення, з яких, як вже склалося -  чверть не стосувались повноважень «Візи». Але, нами, працівниками ЦНАПу «Візи»це сприймається, як знак широкої довіри криворіжців.

Основні питання, з приводу яких надходили телефонні дзвінки на безкоштовний номер «Гарячої» лінії «Візи» 0-800-500-459, стосувалися:

За минулий тиждень оператором «ГАРЯЧОЇ» ЛІНІЇ ЦНАПу «Віза» опрацьовано 243 звернення.

Надаємо роз’яснення з питань, що є актуальними сьогодні:

  • Чи існує «жива» черга на оформлення паспортів в Центрі «Віза»?

Для оформлення біометричних паспортів в Центрі «Віза» необхідна попередня реєстрації в електронній черзі на веб-порталі Центру «Віза» (http://viza.kr.gov.ua) в розділі «Електронна черга».

Також інформуємо, що для Вашої зручності забезпечено можливість попереднього запису до Центру «Віза» та його територіальних підрозділів через мобільний додаток «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру адміністративних послуг «Віза».

Для завантаження мобільного додатку потрібно:

Крок 1. На мобільному пристрої перейти в Google Play Market.

Крок 2. В пошуковому рядку Google Play Market ввести: IS-Line Krivoy Rog (VIZA).

Крок 3. Безкоштовно завантажити та встановити мобільний додаток «Попередня реєстрація в електронну чергу Центру адміністративних послуг «Віза».

  • Розміщення зовнішньої реклами у Кривому Розі.

Розмістити зовнішню рекламу у Кривому Розі просто і доступно. Зовнішня реклама розміщується на підставі дозволів, які видаються суб’єктам господарювання через Центр «Віза».  Більш детально ознайомитись з порядком отримання послуги можливо за посиланням:

https://docs.google.com/document/d/1TL76VFkg55Q_TE2hQbtXmeUZJCTugsY47dRg29GHI-U/edit

Для зручностей підприємців, які здійснюють діяльність у сфері розміщення зовнішньої реклами, у Центрі адміністративних послуг «Віза» можливо ознайомитись з Класифікатором типових рекламних засобів м. Кривого Рогу, в якому зазначені загальні вимоги,  до  розміщення рекламних засобів, їх опис. Також з класифікатором можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету за посиланням https://kr.gov.ua/ua/st/pg/180417818563213_s/

 

 

Ми працюємо для Вас!

# ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

http://viza.kr.gov.ua/

10 червня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради