Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

З ТУРБОТОЮ ПРО ВЕТЕРАНІВ – ПЕРЕВІРТЕ СВОЮ НЕРУХОМІСТЬ!

Створено: 2019-01-10 16:17:40Оновлено: 2019-01-10 16:20:21

До виконавчого комітету Криворізької міської ради часто звертаються мешканці міста з питаннями, як вони можуть захистити свою нерухомість від незаконного відчуження (продажу шляхом обману чи шахрайства). Особливо це хвилює людей похилого віку, адже вони все своє життя працювали, аби придбати та утримувати власне житло.

З турботою про ветеранів, виконавчий комітет Криворізької міської ради доводить до відома інформацію, як можна ПРОСТО ТА ДОСТУПНО перевірити стан своєї нерухомості.

Отримати інформацію про те, хто є власником нерухомості, можна не виходячи з власної домівки, через мережу Інтернет, а саме: Кабінет електронних сервісів на сайті Міністерства юстиції України (https://kap.minjust.gov.ua/).

Для тих, хто ще не встиг освоїти сучасні електронні технології, є можливість отримати інформаційну довідку в паперовому вигляді, звернувшись до управління з питань  реєстрації виконкому Криворізької міської ради, Центру адміністративних послуг «Віза» чи його територіальних підрозділів.

Для цього достатньо мати при собі паспорт, довідку про присвоєння реєстраційного номеру платника податків та квитанцію про сплату адміністративного збору, встановленого на законодавчому рівні. Процедура займає не більше 10 хвилин!

Виконавчий комітет Криворізької міської ради потурбувався і про тих криворіжців, які не можуть самостійно дістатись до «реєстраційного офісу». Ще наприкінці 2017 року, за ініціативою Криворізького міського голови Вілкула Ю.Г. було запроваджено виїзне обслуговування мешканців міста за допомогою «Мобільних кейс-офісів».

Отримати послуги на дому можуть пільгові категорії громадян, а саме:

-         особи з інвалідністю внаслідок війни;

-         учасники бойових дій;

-         учасники війни;

-         Герої України та Герої Соціалістичної Праці;

-         особи з інвалідністю І, ІІ групи, діти з інвалідністю;

-         громадяни, які досягли 80-річного віку;

-         особи, які тимчасово втратили можливість самостійного пересування.

Звертаємо увагу! Працівники виконкому Криворізької міської ради, які здійснюють виїзди, обов’язково:

-  одягнені в корпоративний одяг фіолетового кольору;

-  мають при собі службове посвідчення;

-  попереджають про дату та час виїзду заздалегідь.

Виїзди здійснюються за допомогою спеціально обладнаного службового автомобіля з логотипом «Візи».

Замовити послугу криворіжці можуть, оформивши заявку за телефоном «гарячої лінії» 0-800-500-459.

 

 

Ми працюємо для Вас!


Наші контакти:

 • Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради:                            м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 30; тел. 92-03-22;  e-mail: [email protected].

 • Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ» 0-800-500-459; e-mail: [email protected].

10 січня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради