Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Робочі будні Центру «Віза» («Центр Дії») під час воєнного стану

Створено: 2022-08-09 15:39:45Оновлено: 2022-08-09 15:43:00

Шановні замовники послуг!

Центр адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради жодного дня не припиняв своєї роботи і кожен адміністратор постійно наполегливо працює наближаючи нашу перемогу навіть просто надаючи адміністративні, інші публічні послуги, адже людям це потрібно як і раніше, а подекуди навіть і в більшій мірі.

Першими, хто зустрічає відвідувачів у Головному офісі Центру «Віза» («Центр Дії») на площі Молодіжній, 1 є адміністратори рецепції. Завжди усміхнені дівчата забезпечують заявникам надання повної, достовірної та актуальної інформації щодо роботи Центру та отримання адміністративних, інших публічних послуг. Компетентні співробітники нададуть консультацію і  допоможуть скористатися місцем самообслуговування у разі необхідності.

 

Водночас звертаємо Вашу увагу, що під час повітряної тривоги обслуговування у підрозділах Центру «Віза» («Центр Дії») призупиняється відповідно до правил, встановлених Державною службою України з надзвичайних ситуацій та управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконкому Криворізької міської ради. Одразу ж після завершення повітряної тривоги адміністратори оперативно повертаються до робочих місць та продовжують вести прийом. Закликаємо всіх відвідувачів не нехтувати правилами поведінки під час повітряної тривоги та проходити до найближчого укриття. Бережіть себе!

 

Ми працюємо для Вас!

#ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

 

09 серпня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради