Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ВИКОНКОМ МІСЬКОЇ РАДИ КРОКУЄ ЗА ПРОГРАМОЮ НОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ МУНІЦИПАЛЬНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ

Створено: 2017-08-09 16:40:44Оновлено: 2017-08-09 16:41:15

Довідково: Відповідну Програму розвитку нових технологій муніципального менеджменту в Центрі адміністративних послуг та його територіальних підрозділах на 2017-2019 роки затверджено Криворізькою міськрадою 21.12.2016 (рішення №1200).

Черговим кроком її реалізації стала своєчасна закупівля (через систему «PROZORRO») рідерів (обладнання для зчитування інформації з безконтактних електронних носіїв паспорта громадянина України у формі пластикової ID-картки) для всіх адміністраторів Центру адміністративних послуг «Віза», державних реєстраторів, спеціалістів управлінь по роботі зі зверненнями громадян, праці та соціального захисту населення. Міський голова Ю.Г. Вілкул поставив завдання оснастити ними робочі місця фахівців виконкому міської ради, які безпосередньо працюють із людьми – негайно.

Восени в Україні розпочнуть видавати нові внутрішні е-паспорти із вже вбудованим цифровим підписом. До кінця року почне працювати можливість ідентифікації громадян - Mobile ID, а також реєстрація шлюбу та народження on-line. Про це заявив на своїй сторінці у Facebook прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. А тому, Центр послуг виконкому міської ради має бути готовим до цього.

Нове обладнання дає можливість перевірити дані власника ID-карти. При цьому для ідентифікації необхідно вказати PIN-код, який знає тільки власник або ж CAN-код, який представляє собою останні шість цифр номера паспорта. На безконтактний електронний чіп в електронному українському паспорті крім основних відомостей про власника документа записані і додаткові біометричні дані: кольорова фотографія, інформація про місце проживання і сімейний стан.

Ми працюємо для Вас!
Наша якість - Ваша довіра!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
т
ел. 0-800-500-459 (безкоштовно), 493-08-28
e-mail: [email protected]


09 серпня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради