Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

До уваги представників малого та середнього бізнесу!

Створено: 2022-02-09 10:28:49Оновлено: 2022-02-09 10:29:54

Пропонуємо до Вашої уваги можливість участі у глобальному маркетплейсі OnFrontiers, що передбачає надання малим і середнім підприємствам доступу до спеціалізованих консультаційних сесій з міжнародними бізнес-експертами. Проєкт реалізується Міністерством цифрової трансформації України спільно з ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Платформа OnFrontiers дозволяє клієнтам швидко й точно визначати та зв’язуватися із позаштатними технічними експертами з різних куточків світу, різних індустрій та бізнес-ніш з усього світу завдяки веб-консультаціям.

Українські підприємці можуть безкоштовно залучати міжнародних консультантів до вирішення бізнес-проблем з питань електронної комерції, розвитку експорту, цифрової трансформації та багатьох інших тем, а також стратегічних чи вузьких завдань свого бізнесу.

Кінцевий термін подачі заявок для участі – 17 лютого 2022 року.

Більш детальна інформація про платформу, умови участі та реєстрація доступні на порталі Дія.Бізнес за посиланням https://bit.ly/3xO9gMg.

09 лютого 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради