Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

#Будь_в_Центрі_поДій!: мобільні застосунки Центру «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2022-02-09 15:34:40Оновлено: 2022-02-09 15:39:13

У вимірі цифровізації жоден з нас не обходиться без мобільного телефону, а мобільні застосунки допомагають нам по життю. Тому, сьогодні Ваш Центр адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») нагадує про наші мобільні застосунки «Ваш Центр адміністративних послуг «Віза» та «Попередня реєстрація в електронну чергу Центру адміністративних послуг «Віза», які є безкоштовними та доступними в режимі 24/7.

Мобільний застосунок «Ваш Центр адміністративних послуг «Віза» має широкий функціонал. В ньому можна ознайомитись з графіком роботи головного офісу Центру «Віза» («Центр Дії») та його територіальних підрозділів, отримати повну інформацію про послуги, які надаються через Центр в розділі «Інтерактивний гід»,  переглянути останні новини, прийняти участь в інтерактивному опитуванні «АКТИВНИЙ ГРОМАДЯНИН», зареєструватися в електронній черзі на прийом до адміністратора, замовити виїзне обслуговування,  а також знайти посилання на корисні Інтернет-ресурси та зв’язатись з нами, написавши листа або зателефонувавши на «ГАРЯЧУ» лінію Центру (0-800-500-459, безкоштовно).

Завантажити його можна скориставшись сервісом швидкого переходу - QR-кодами або в магазині мобільних застосунків в пошуковому рядку ввести: ЦНАП «Віза».

А мобільний застосунок «Попередня реєстрація в електронну чергу Центру адміністративних послуг «Віза» призначений для простого та швидкого запису на прийом до адміністраторів будь-якого підрозділу Центру «Віза» та вчасного підтвердження попередньої реєстрації, а також самостійного скасування талону попередньої реєстрації. Якщо у Вас змінилися плани, то скористайтесь цією функцією для вивільнення часу іншому заявнику.

Ознайомитись з відеоінструкцією користування мобільним застосунком можна на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») в розділі «Попередня реєстрація» - «Відеоінструкції».

Обидва застосунки користуються великим попитом, кількість завантажень сягнуло більше 10 000 користувачів по кожному.

Також за допомогою чат-ботів у месенджерах Viber та Telegram можна записатися на прийом до адміністратора або швидко видалити реєстрацію.

 
 




Розвивайте свої цифрові скіли!

Користуйтеся сучасними сервісами нового покоління!

 

 

 

 Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected],

  https://viza.kr.gov.ua/

 

09 лютого 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради