Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЗАВДАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ – ВИКОНАНО! В ЦЕНТРАЛЬНО-МІСЬКОМУ РАЙОНІ ЗАПРАЦЮВАВ ДРУГИЙ ПАСПОРТНИЙ ОФІС ЦЕНТРУ «ВІЗА»

Створено: 2017-12-08 15:14:53Оновлено: 2017-12-08 15:20:04

Виконком Криворізької міської радиперший орган місцевого самоврядування на Дніпропетровщині, який отримав повноваження Державної міграційної служби щодо оформлення паспортів громадян України (із липня поточного року в Центрі «Віза» виконкому міської ради здійснюється прийом документів на оформлення біометричних паспортів).

Для більшої доступності та комфортності в отриманні послуг із оформлення біометричних паспортів криворіжцями міським головою Вілкулом Ю.Г. поставлено завдання – відкриття районних Паспортних офісів. Сьогодні такий офіс запрацював у територіальному підрозділі Центру «Віза» Центрально-Міського району. Обладнання закуплено через систему державних закупівель PROZZORO, потрачено 360 тисяч бюджетних коштів. На відкритті, міський голова доручив продовжити цю роботу, визначити потреби мешканців міста в даних послугах. До кінця року заплановано відкриття Паспортного офісу в Інгулецькому районі, а у 2018 – в решті районах міста.

Обладнання нового паспортного офісу дозволяє оформляти заяви-анкети та видавати біометричні закордонні і внутрішні ID-паспорти, але адміністратори розпочинають роботу з видачі біометричних закордонних паспортів.

Система роботи у тестовому режимі передбачає 10 клієнтів в день. Заявник має особисто зареєструватись у адміністратора Паспортного офісу за адресою: вул. Староярмаркова, 44 (режим роботи: понеділок-п`ятниця з 9.00 до16.00). Всі заявки день-в-день направляються до Центрально-Міського районного відділу Державної міграційної служби України в Дніпропетровській області. Слід зазначити, що основний суб’єкт надання послуги з оформлення паспортів, як і раніше - Державна міграційна служба України. Після отримання готових паспортів, Центр «Віза» інформує своїх замовників про виконання послуги за допомогою СМС-повідомлення.

Ми працюємо для Вас!
Наша якість – Ваша довіра!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]


 

08 грудня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради