Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

6 грудня у Криворізькому академічному театрі імені Тараса Шевченка відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

Створено: 2016-12-08 16:04:39Оновлено: 2016-12-08 16:07:28

День місцевого самоврядування - це свято усіх людей, які мають активну життєву позицію - депутатів та працівників виконавчих органів усіх рівнів, органів самоорганізації населення. Всі ці люди сприяють вирішенню важливих питань територіальної громади міста.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся міський голова Юрій Вілкул, який відзначив, що люди, які працюють в органах місцевого самоврядування - це справжні професіонали своєї справи, які роблять все для блага людей, щоденно вирішують проблеми у різних сферах життєдіяльності громади. В цій професії можуть працювати лише самовіддані, чуйні, небайдужі люди, які постійно удосконалюють свій досвід, служать інтересам громади та розвитку рідного міста. Мер також підкреслив як багато  зроблено в місті з питань благоустрою території міста, як активно розвиваються в місті і освіта, і спорт, і культура. Надається постійна соціальна підтримка воїнам АТО і членам їхніх сімей. Це все велика і напружена праця працівників усіх управлінь і відділів виконавчих органів міської і районних у місті рад у великій співпраці з підприємствами і організаціями міста. Мер побажав усім здоров’я, миру, нових здобутків,подякував за плідну працю. Кращих працівників місцевого самоврядування відзначили нагородами.

На святкуванні були присутні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування з усіх семи районів міста Кривого Рогу, депутати місцевих рад, активісти міської громади.

Справжньої окрасою урочистого зібрання став святковий концерт, в якому свої творчі подарунки піднесли присутнім талановиті  артисти і  творчі колективи міста.


 

08 грудня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради