Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

До уваги криворіжців! У місті організовано видачу проднаборів від Військової адміністрації.

Створено: 2022-08-08 11:43:30Оновлено: 2022-08-08 11:47:54

Триває протистояння всього Українського народу проти російської агресії. Цей надскладний період, об’єднавши, скерував нас до однієї мети – ПЕРЕМОГИ та МИРУ!

Зараз кожен працює на своєму фронті задля наближення Перемоги. І допомога один одному є обов’язковою складовою цієї роботи. Особливої допомоги потребують люди, які знаходяться в таких обставинах, коли стороння підтримка їм вкрай необхідна, це внутрішньо переміщенні особи та мешканці міста, які опинились в складних життєвих обставинах.

Продукти харчування є першою необхідністю. Тому, в умовах воєнного стану в місті за рішенням Військової адміністрації Кривого Рогу були організовані пункти видачі продуктової допомоги для незахищених верств населення. Вразливі верстви населення отримують безкоштовні продуктові набори з травня цього року. Наразі йде третя хвиля видачі продуктових наборів від міста.

Загалом у місті працюють 27 пунктів видачі проднаборів (щоденно, з 8.00 до 17.00). З питань видачі продуктових наборів від МІСТА та роботи пунктів можна звертатися до Контакт-центру за телефоном 15-20 та (056) 499-15-20.

Допомогу внутрішньо переміщеним особам та незахищеним верствам населення окрім міської влади надають благодійні, волонтерські та громадські організації, які є недержавними юридичними організації, які ведуть свою діяльність самостійно.

 Акцентуємо УВАГУ криворіжців, внутрішньо переміщених осіб - у разі отримання інформації із соціальних мереж та ЗМІ про допомогу від благодійників по всім питанням необхідно звертатися безпосередньо до організації, яка надає допомогу.

Переконливе прохання до благодійників - при анонсуванні надання допомоги в соціальних мережах, месенджерах та ЗМІ обов’язково вказувати коректні контактні дані, категорії, яким надається допомога, адреси пунктів та години видачі. Також при організації пунктів, дотримуватися вимог воєнного стану, уникати великого скупчення людей та забезпечувати літніх людей, які стоять в черзі комфортними умовами (лавки, навіс, вода тощо). Дякуємо за розуміння, вашу небайдужість, роботу та підтримку українців.

Внесок кожного в загальну справу - безцінний!

Разом до Перемоги!

08 серпня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради