Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЦЕНТР «ВІЗА» (ЦЕНТР «ДІЇ») ІНФОРМУЄ ПРО ЗМІНИ У ПОРЯДКУ ПРИЙНЯТТЯ В ЕКСЛУАТАЦІЮ ОБ’ЄКТІВ ЗА БУДІВЕЛЬНОЮ АМНІСТІЄЮ

Створено: 2022-07-08 08:22:48Оновлено: 2022-07-08 08:33:40

Без прийняття в експлуатацію та отримання відповідних підтверджуючих документів не можна вважати об'єкт будівництва завершеним і Центр «Віза» («Центр Дії») може у цьому допомогти!

         Будівельна амністія — це спрощена процедура прийняття в експлуатацію індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків (площею до 300 кв.м), господарських (присадибних) будівель і споруд, а також будівель і споруд сільськогосподарського призначення (СС1), які було збудовано без дозвільного документа на виконання будівельних робіт у період з 5 серпня 1992 року до 9 квітня 2015 року. 

         Оформлення по будівельній амністії не потребує отримання будівельного паспорту або дозвільних документів на будівництво.

У 2022 році відбулися зміни у порядку прийняття в експлуатацію обєктів за будівельною амністією, а саме:

  • заява довільної форми не подається;
  • змінено бланк декларації про готовність до експлуатації індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків, господарських (присадибних) будівель і споруд, будівель і споруд сільськогосподарського призначення, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об'єктів з незначними наслідками (СС1), збудовані на земельній ділянці відповідного цільового призначення без дозвільного документа на виконання будівельних робіт. Переглянути новий бланк можна за посиланням:https://cutt.ly/8LqEEMW;
  • для створення електронних копій документів заявником надається оригінал документа, що засвідчує право власності чи користування земельною ділянкою відповідного цільового призначення, на якій розміщено об’єкт та  оригінал технічного паспорту, складеного до 01 грудня 2021 року, відомості про який внесені виконавцем до Реєстру будівельної діяльності.

Для отримання даної послуги замовникам необхідно звернутися до Центру «Віза» («Центр Дії»), як до Головного офісу (пл.Молодіжна, 1) або до територіальних підрозділів, які працюють у кожному районі  міста. Адреси місцезнаходження та графік роботи можна переглянути за посиланням:

http://viza.kr.gov.ua/#/infopages/subdivisions.

       Нагадуємо нашим замовникам, що Центр «Віза» («Центр Дії») та його територіальні підрозділи здійснюють прийом документів та видачу готових результатів послуг за попереднім записом до електронної черги. Записатися на прийом можна, відсканувавши QR-коди:


Ми працюємо для Вас!

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

http://viza.kr.gov.ua/

08 липня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради