Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Олександр Вілкул провів виїзну нараду щодо стану підготовки до проведення весняно-польових робіт в Дніпропетровській області в умовах поточного року

Створено: 2010-04-08 13:57:56Оновлено:

«В області є всі можливості для подальшого збільшення виробництва продукції сільського господарства», - голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.

Олександр Вілкул провів виїзну нараду щодо стану підготовки до проведення весняно-польових робіт в Дніпропетровській області в умовах поточного року. Він підкреслив, що Кабінет Міністрів України передбачив в проекті державного бюджету на 2010 рік 1,1 млрд. грн. на відшкодування відсотків за використання кредитів та близько 3 млрд. грн. – на закупівлю продовольчого зерна Аграрним фондом. Також О.Вілкул звернувся до керівників підприємств галузі із дорученням провести весняно-польові роботи в стислі терміни за високої якості. Крім того, створити належні побутові умови для працівників, задіяних на виконанні робіт, забезпечити своєчасну та належну оплату праці і не допускати її заборгованість.

Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул запевнив аграріїв у підтримці стосовно вирішення питань на рівні центральних органів влади.

(Детальніше – на сторінках газети «Червоний гірник» від 8.04.2010 № 52-53)
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради