Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«ВІЗУ» ЗАПРОШУВАЛИ?

Створено: 2018-02-08 16:05:11Оновлено: 2018-02-08 16:09:07

Адміністративні послуги мають бути доступними для всіх мешканців міста Кривого Рогу – наголошує міський голова Вілкул Ю.Г.  Це дозволяють зробити сучасні технології, насамперед проект «ВІЗА» МОБІЛЬНА» (Мобільний офіс –трансформер, мобільні кейси, мобільний додаток)

Мобільний офіс муніципальних послуг- пересувний ЦНАП, унікальний, перший в Україні спеціальний автомобіль – трансформер, в якому можна отримати такі самі послуги, як і в Головному офісі Центру «Віза» та його територіальних підрозділах (крім послуги видачі нових паспортів). Прийом громадян здійснюється всередині транспортного засобу. У ньому є системи обігріву та кондиціонування повітря, чотири облаштованих робочих місця для фахівців та 10 місць для відвідувачів, резервний генератор живлення. Завдяки пандусу можуть обслуговуватися мешканці з інвалідністю. Мобільний офіс може працювати у будь-яку пору і будь-де. Він є унікальним в Україні, бо його розробник має право на використання патенту на «Модуль-трасформер мобільної будівлі».

У лютому 2018 року Мобільний офіс муніципальних послуг   працює відповідно до графіку, вже здійснено чотири виїзди у с.Зелене Інгулецького району, с.Верабове Покровського району, с.Травневе, ж/м Військове містечко-33 Довгинцівського району, колишнє с.Ілліча Металургійного району. До кінця місяця ми приїдемо в  с.Біляєво Покровського району, с. Божедарівку Тернівського району, житлові масиви Чорногірку, Карнаватку, Макулан, селища Авангард, колишні  селища Рахманівку, Степове та  Рудничне Центрально-Міського району, Саксаганського району (на «Мудрьону» та   біля Палацу Культури шахти «Родіна»).

У лютому акцент зроблено на соціальні послуги:

-    прийом заяв для виплати часткової компенсації вартості послуг  за тепло- і водопостачання;

-    консультації з пенсійних питань

-    оформлення житлових субсидій, тощо.

Для надання адмінпослуг, в «екіпажі» офісу:

-    адміністратори «Візи»;

-    державні реєстратори управління з питань реєстрації;

-    фахівці відділів реєстрації місця проживання та управлінь праці та соцзахисту населення виконкомів районних у місті рад.

 ШАНОВНІ КРИВОРІЖЦІ!

А ДЕ ЧЕКАЄТЕ МОБІЛЬНИЙ ОФІС У БЕРЕЗНІ 2018?

Приймаємо Ваші пропозиції  за телефоном «гарячої лінії» Центру «Віза» - 0 800 500 459

 Шановні криворіжці! Ми працюємо для Вас!
Наша якість- Ваша довіра!

 Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]


 

08 лютого 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради