Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Інформаційне повідомлення

Створено: 2017-02-08 12:30:29Оновлено: 2017-02-08 12:33:06

Ураховуючи звернення громадської організації «Батальйон Національного захисту «Кривбас», пропозицію виконкому Довгинцівської районної в місті ради щодо перейменування площі Маяковського на площу Героїв Кривбасу; з метою залучення громадськості до участі в обговоренні пропозиції та врахування думки членів територіальної громади з цього питання; відповідно до вимог Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 року №989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій»; беручи до уваги  рішення міської ради від 31.03.2016 №381 «Про обсяг і межі повноважень районних у місті рад та їх виконавчих органів» міський голова виносить на громадське обговорення питання щодо перейменування площі Маяковського на площу Героїв Кривбасу.

Відповідальним за проведення громадського обговорення з питання перейменування площі Маяковського на площу Героїв Кривбасу визначено виконком Довгинцівської районної в місті ради.

Пропозиції (зауваження) мешканців м. Кривого Рогу, охочих долучитися до громадського обговорення з приводу перейменування площі Маяковського на площу Героїв Кривбасу, подаються в письмовій формі, надсилаються електронною поштою на офіційну електронну або юридичну адреси виконкому Довгинцівської районної в місті ради: [email protected], вул. Дніпровське шосе, буд. 11, м. Кривий Ріг, 50086 із зазначенням прізвища, імені, по батькові й адреси особи, яка їх подає, у строк до 20.03.2017 включно. Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням свого найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції (зауваження) не розглядаються.

Консультації з питання, що винесено на громадське обговорення можна отримати за телефонами: 92 13 22,  71 12 30.

Пропозиції (зауваження), отримані в ході проведення громадського обговорення, оприлюднюються на офіційних веб-сайтах виконкому Криворізької міської ради та Довгинцівської районної в місті ради в мережі Інтернет.


 

08 лютого 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради