Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Створено: 2022-12-07 12:25:51Оновлено: 2022-12-07 12:26:35


Від  щирого серця вітаємо вас із професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Ми живемо й працюємо в складний для держави час і це накладає на нас ще більшу відповідальність і вимагає злагодженості в роботі. Органи місцевого самоврядування сьогодні вирішують не лише економічні та соціальні питання, а й питання допомоги нашим військовим підрозділам і людям, для яких Кривий Ріг став другою рідною домівкою, –  прихистив їх і допоміг повернутися до звичайного життя. Нелегко зараз утримувати міську інфраструктуру, здійснювати на належному контроль головних напрямів життєдіяльності міста та забезпечувати мешканців продуктами харчування, енергоносіями й іншими важливими складовими нашого життя. І ми вирішуємо всі ці питання гідно, відповідаючи злагодженою працею на складні виклики долі.

Пишаємося тим, що в Кривому Розі живуть і працюють  високопрофесійні фахівці органів місцевого самоврядування – команда справжніх професіоналів і патріотів України та рідного міста.

Наші захисники  на передовій зі зброєю в руках виборюють Перемогу, а  ми з вами  тримаємо надійно  тил – економічний і соціальний фронт.  Велика вдячність депутатському корпусу, органам самоорганізації населення та  жителям міста за допомогу й розуміння.

Бажаємо всім міцного здоров’я, натхнення до життя, миру в державі, злагоди в суспільстві, толерантності й активної життєвої позиції, розвитку та процвітання рідному Кривому Рогу та якнайшвидшої Перемоги!

Секретар міської ради –

виконуючий обовязки

Криворізького міського голови                                             Юрій ВІЛКУЛ

 

 

07 грудня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради