Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Юрій Вілкул: Міська влада Кривого Рогу підтримає підприємців для створення нових робочих місць

Створено: 2016-12-07 12:17:09Оновлено: 2016-12-07 14:03:49

У Кривому Розі пройшов регіональний бізнес–форум «Україна – країна підприємців».

Міський голова Юрій Вілкул підкреслив, що підтримка підприємців є одним із стратегічних завдань міської влади: «Ми перебуваємо в активному діалозі з підприємцями і створюємо для вас умови, щоб ваші ініціативи розвивалися. Зокрема, місто готове взяти на себе погашення частини кредиту, що підприємці візьмуть для відкриття власного бізнесу за умови, що вони будуть створювати нові робочі місця».

Голова Криворізького регіонального відділення Української спілки промисловців і підприємців Юрій Арсеєв зазначив: «На фоні того, що в Україні масово закриваються підприємства і припиняють свою діяльність підприємці, дії міської влади Кривого Рогу по компенсації частини ставок за кредитом – це реальна допомога для малого і середнього бізнесу і шанс вижити. Це вкрай важливо для людей».

У листопаді розпорядженням мера Юрія Вілкула створена робоча група з розробки Порядку відшкодування відсоткових ставок за банківськими кредитами. У середині грудня він буде представлений на розгляд. Пріоритетними напрямками в розвитку підприємництва є: створення нового виробництва і впровадження енергозберігаючих технологій.

У 2016 році у Кривому Розі було створено 6 тисяч нових робочих місць «В умовах кризи в країні – це унікальний показник», - підкреслила начальник управління розвитку підприємництва Ірина Рижкова.


 

07 грудня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради