Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відбулося відкриття першої оздоровчої зміни у криворізькому дитячому таборі «Слава»

Створено: 2010-06-07 11:15:55Оновлено:

4 червня відбулося відкриття першої оздоровчої зміни у криворізькому дитячому таборі «Слава», який розташований поблизу Скадовська на березі Чорного моря.

Того ж дня «Слава» (де поправляють своє здоров'я діти-сироти, малеча, позбавлена батьківського піклування, обдарована шкільна молодь) яскраво відзначила й два ювілеї. А саме: 25-річчя створення цього літнього табору та 10-річчя з дня його передачі до комунальної власності міста.

На свято відкриття першої зміни до дівчат та хлопців завітав міський голова Ю. Любоненко. Прибули також Почесний громадянин Кривого Рогу депутат обласної ради Ю. Вілкул, заступник мера Г. Гончарук, керівники районних у місті рад, мер Скадовська О. Гавриш та інші поважні гості і особи. Із кожним роком гарнішає, стає більш квітучою, затишною криворізька оаза на берегах лагідного моря з його цілющим повітрям. А сім корпусів (під опікою усіх районів нашого міста) набувають привабливішого вигляду, стають комфортнішими для проживання та відпочинку дітей. У цьому пересвідчились мер Кривого Рогу з гостями, традиційно оглядаючи готовність приміщення до початку оздоровчого сезону.

- Усі діти задоволені своїм перебуванням у «Славі», - підкреслив у своєму виступі міського голови Кривого Рогу. - Тому хочу подякувати тим, хто подбав про розвиток табору й гідне відзначення його 25-річчя. У майбутньому плануємо збудувати в ДОЛ «Слава» гуртожиток для персоналу.

                                     (Детальніше – на сторінках газети «Червоний гірник» № 85 від 05.06.2010)
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради