Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Кривому Розі стали відомі переможці конкурсу «Алея кованих фігур»

Створено: 2017-12-06 15:20:40Оновлено: 2017-12-06 15:24:40

У Кривому Розі визначили переможців ініційованого мером Юрієм Вілкулом першого міського конкурсу на кращий дизайн-проект «Алея кованих фігур в дитячому парку ім. Ю. Гагаріна».

Експертна комісія обрала 4 переможця і відібрала 10 ескізів кованих фігур, авторами яких є Микола Тимчур, Іван Бобинець, Дмитро Волик і Артем Демченко.

Конкурс проходив у відкритому форматі. Основна тематика робіт - космічна, починаючи від вигаданих героїв, персонажів художніх і мультиплікаційних фільмів.

«Дізнавшись про новий проект, я вирішив, що буду обов'язково брати в ньому участь. Це чудовий і добрий конкурс. Алея з унікальними скульптурами не тільки прикрасить парк Ю.Гагаріна, а й порадуює дорослих і маленьких його відвідувачів. Спасибі місту за можливість реалізувати свої вміння і подарувати радість людям », - сказав переможець конкурсу Артем Демченко.

Чотири - переможці отримали сертифікати на втілення проектів у життя. Міський голова Юрій Вілкул підкреслив: «Вперше в місті ми провели конкурс на кращий дизайн-проект кованих фігур. У цій великій і комплексній роботі нашими партнерами є великі промислові підприємства. Підтвердження тому - цей оригінальний конкурс, який ми проводимо в рамках програми соціального партнерства з компанією Метінвест ».

Нагадаємо, конкурс на кращий дизайн-проект «Алея кованих фігур в дитячому парку ім. Ю. Гагаріна» презентував 14 вересня мер Юрій Вілкул. Заявки на участь приймалися до 15 жовтня.

«Така взаємодія міської влади, бізнесу та представників творчої спільноти, дозволить зробити Кривий Ріг ще затишнішим і красивішим, - зазначив генеральний директор Центрального ГЗК Дмитро Шевчик. - Цей конкурс - прекрасна можливість для криворізьких авторів внести свій творчий внесок у створення неповторного архітектурного ансамблю міста. Також, у жителів і гостей з'явиться ще одне улюблене місце для відпочинку ».


 

06 грудня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради