Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Кривому Розі відремонтовано 55 внутрішньоквартальних доріг та доріг приватного сектору (АДРЕСИ)

Створено: 2017-11-06 09:03:20Оновлено: 2017-11-06 09:06:51

З квітня у місті  навели лад на більш ніж  100 дорогах. Вже завершені  заплановані на 2017 рік роботи з трьох великих дорожніх  проектів: ремонт автомагістралей по вулицях Сергія Колачевського (ділянка до 17 кварталу), Волгоградської  та Толстого.

Начальник управління благоустрою та житлової політики   Іван Карий  сказав: «За дорученням мера Юрія Вілкула всі основні центральні проїжджі частини в місті приведені в порядок. Після будівництва дороги по вулиці Волгоградській переходимо на встановлення зовнішнього освітлення та тротуарні роботи. По вулиці Толстого була розширена дорога, зроблено перший вирівнюючий шар асфальту. У наступному році будуть облаштовані тротуари і нанесений остаточний чистової шар асфальту».

Після закінчення проектних робіт укладено договір на будівництво дороги від мікрорайону Сонячний  до мікрорайону Ювілейний. Роботи будуть розпочаті у 2018 році.

Міський голова Юрій Вілкул поставив завдання в 2017 році відремонтувати максимальну кількість внутрішньоквартальних доріг та  доріг у приватному секторі. На сьогодні вже покладено нове покриття на вулицях: Академіка Павлова, Георга Отса, Берегова, Ударний, Партизанська, Чугунолитейная та інші.

«Тривають роботи з нанесення дорожньої розмітки. В першу чергу, за дорученням міського голови, пластикова розмітка з використанням сучасних матеріалів наноситься на пішохідні переходи біля шкіл, садочків та лікарень. Також, для посилення безпеки дорожнього руху в місті ми продовжуємо встановлювати додаткове підсвічування на пішохідних переходах», - сказав Карий.

(АДРЕСИ)


 

06 листопада 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради