Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

За завданням мера Юрія Вілкула в Кривому Розі посилили контроль за благоустроєм та діяльністю керуючих компаній

Створено: 2017-07-06 15:40:03Оновлено: 2017-07-06 15:40:32

Інспекція з благоустрою   займатиметься не лише контролем за благоустроєм, але й допомагатиме оперативно вирішувати проблеми, з якими звертаються жителі міста.

«Дуже важливо, щоб Кривий Ріг був чистим, затишним і безпечним для людей в будь-якому мікрорайоні і  в будь-яку пору року», - підкреслив Юрій Вілкул.

«Мер поставив перед нами завдання, щоб жодне звернення від мешканців з питань  благоустрою не залишалося без уваги та  оперативного вирішення.,  Ми їх всі аналізуємо  та виїжджаємо за вказаною адресою і складаємо  припис щодо усунення порушення. Після цього  проводимо перевірку виконаних робіт», - сказала начальник інспекції з благоустрою Юлія Ставецька.

Інспекція контролює і якість надання послуг, що криворіжцям надають  керуючі  компанії. «Це один з ключових напрямків нашої роботи. На сьогоднішній день за неналежне прибирання прибудинкових та інших територій, санітарний стан контейнерних майданчиків, покос трави, ми винесли більше 50 приписів  керуючим  компаніям: «Житлосервіс-КР», «Сітісервіс-КР», «Дивобуд», «Послуга», «Керуюча компанія «Дом.Ком», «Уют-2011», «Комбінат благоустрою», а підприємствам «Сансервіс» і «Екоспецтранс» - за несвоєчасне вивезення відходів», - зазначила Юлія Ставецька.

Також, за дорученням мера, інспекцією проведено рейд з контролю за станом дитячих майданчиків міста. За підсумком виявлених недоліків балансоутримувачі   виконують ремонт, фарбування і заміну елементів майданчиків, проводиться прибирання.

Також, на постійному контролі інспекції - наведення ладу на тротуарах і внутрішньоквартальних дорогах після проведення аварійно-ремонтних робіт. З початку травня винесено близько 40 приписів з усунення розкопок таким підприємствам як: «Дніпрообленерго», «Кривбасводоканал», «Криворіжтепломережа», «Криворіжгаз», «Кривбасспромводопостачання». Підприємства вже усувають виявлені недоліки.

06 липня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради