Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Соціальна програма «Прихисток» в Центрі «Віза» – в дії!

Створено: 2022-06-06 15:42:55Оновлено: 2022-06-06 15:53:43

Соціальна програма «Прихисток» діє у Кривому Розі з середини квітня. І в червні, з 1 по 5 число, вже вдруге, відбувся прийом заяв від власників житла, які тимчасово прихистили внутрішньо переміщених осіб для отриманням компенсації витрат на житлово-комунальні послуги.

Крім того, з червня з’явилася можливість звертатися для подачі повідомлення про розміщення внутрішньо переміщених осіб та заяви на отриманням компенсації не лише до Головного офісу  Центру «Віза» («Центр Дії») за адресою: пл.Молодіжна, 1, а й до його територіальних підрозділів,  що розміщені в усіх районах міста:

Довгинцівський район: вул. Дніпровське шосе, буд. 11, каб. 102

Покровський район: вул. Шурупова, буд. 2, каб. 12

Інгулецький район: пр-т Південний, буд. 1; житловий масив Інгулець: вул. Гірників, буд.19, каб.11 (адмінбудівля виконкому Інгулецької райради)

Саксаганський район: вул. Володимира Великого, буд. 32, каб. 122

Тернівський район: вул. Короленка, буд. 1А,   каб. 129

Центрально-Міський район: вул. Староярмаркова, буд. 44.

Вчергове переконуємось, криворіжці – чуйні та готові допомогти люди, вони не залишились осторонь та продовжують надавати допомогу співгромадянам, які змушені були покинути свої домівки. Так, у травні було зареєстровано 501 заяву, а у червні – майже 1400 заяв.

Отже, нагадуємо, для отримання компенсації особі, яка розмістила внутрішньо переміщених осіб (ВПО) необхідно:

Крок  1. Зареєструвати своє житло на Прихистку.

Крок 2. Не пізніше ніж протягом наступного робочого дня з дня розміщення ВПО подати заяву до Центру «Віза» або його територіальних підрозділів, у якій зазначається прізвище, ім’я та по батькові  кожної з розміщених осіб.

Крок 3. В день припинення розміщення ВПО або зміни їх кількості подати заяву з інформацією про зміну переліку проживаючих осіб.

Крок 4. Щомісячно з 1 по 5 число необхідно подати до Центру «Віза» або його територіальних підрозділів заяву для отримання грошової допомоги.

Заяви можуть бути подані в паперовій формі або в електронній формі на електронну адресу [email protected].

З бланками заяв та переліком документів можна ознайомитися на вебпорталі Центру «Віза» на  вкладці «Послуги» або на сайті «Контакт-центру» в розділі «Прихисток».

 

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

http://viza.kr.gov.ua/

06 червня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради