Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відбувся урочистий прийом ветеранів Великої Вітчизняної війни

Створено: 2010-05-06 13:28:16Оновлено:

6 травня у залі засідань виконкому міськради відбувся урочистий прийом ветеранів Великої Вітчизняної війни за участю міського голови Юрія Любоненка з нагоди 65-ї річниці Перемоги.

Юрій Вікторович Любоненко привітав ветеранів зі святом та побажав довгих і щасливих років життя. За великий подвиг, мужність та самовідданість, проявлені у боротьбі за свободу і незалежність, міський голова вручив ветеранам Великої Вітчизняної війни такі нагороди та відзнаки, як ювілейна медаль «65 лет Победы в Великой Отечественной войне 1941-1945 годов», нагрудний знак «За заслуги перед містом» II ступеня, нагрудний знак «За заслуги перед містом» III ступеня та Почесна грамота виконкому міськради.

Також на урочистому прийомі був присутній єпископ Криворізький і Нікопольський Єфрем. Він вручив всім присутнім ветеранам пам’ятні знаки «На честь спорудження дзвіниці».

Ветерани Великої Вітчизняної війни після нагороджень і поздоровлень висловили подяку міському голові Юрію Любоненко за турботу і піклування про них та побажали йому всього найкращого.

Завершив цю урочисту зустріч святковий концерт, присвячений ветеранам.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради